phone +32 475 70 24 71

Academy

Onze eigen kennisbank vol knowhow en inspiratie

In onze 'SBN academy' willen we zowel de sport- als bedrijfswereld inspireren, initiƫren en innoveren omtrent (duurzame) samenwerkingen met elkaar met content van experts. Kies uit de talrijke webinars, online opleidingen of zelfs fysieke trainingen om jouw kennis rond matchmaking bij te schaven. Eerder zin om wat te netwerken? SBN organiseert op regelmatige basis zowel online als fysieke netwerkevenementen! Nood aan inspiratie? In ons blog-gedeelte beleef je uren leesplezier met het lezen van onze thema-artikels! Sit back & get inspired...

LEARNING

Hapklare kennis vergaren

We love to learn en laten u meegenieten door middel van gerichte webinars, online opleidingstrajecten en trainingen op maat. We dompelen u onder in de wondere wereld van sport & business. Verken het gevarieerd aanbod en schrijf u in!

NETWORKING

Netwerk boosten

SBN host online en offline netwerkbijeenkomsten in Leuven en omstreken. Een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, verrassende verhalen te aanhoren en stappen te zetten naar nieuwe partnerships. Check de agenda en teken present voor onze events!

INSPIRATION

Inspiratie opsnuiven

Van opiniestukken, over trends, tot tips: inspiratie troef op onze blog! Breng wekelijks een bezoekje om ons laatste artikel te spotten of abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf moeiteloos op de hoogte van onze content.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x