phone +32 475 70 24 71

Over SBN

Wie we zijn

SBN is de partner in uw zoektocht naar een match met sport of bedrijven. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector en het matchmaken, een sterke database, de juiste connecties met sport en bedrijven en een expertise binnen de sport-businesswereld om U tegen te zeggen, gaan wij graag de uitdaging aan om ook voor u de weg naar een sterk succesverhaal vrij te maken.

Let’s match!

Peter De Voght
Managing Director SBN

Wil je de krachten bundelen met SBN? Eens praten over uw ideeën? Heeft u een interessant project voor ogen? Een vraag rond matchmaking? Neem contact op met Peter De Voght, het brein achter SBN.


SBN als matchmaker

Sports Business Network gaat op zoek naar de match die de juiste maatschappelijke meerwaarde voor uw project kan aanbrengen. Naast de klassieke vormen van samenwerking zoals sponsoring en hospitality willen we ook tal van andere samenwerkingsvormen in de kijker zetten zoals 'maatschappelijke duurzame projecten’, 'beweging/sport op het werk met ondersteuning van de sportclubs en/of sportorganisaties', 'expertise delen', 'personeel delen', 'product- en/of dienstontwikkeling', 'het netwerken tussen sport en bedrijven', ... enzoverder. Met SBN creëren we een platform waar sport en bedrijven hun aanbod, projecten, expertise, innovaties en realisaties kunnen voorstellen.

Onze ambitie

Als matchmaker tussen sport en bedrijven wil SBN zich inzetten om tot duurzame samenwerkingen te komen tussen sport en bedrijven en anderzijds om de sport op zich te professionaliseren en dit naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor stellen we onze tools en expertise ter beschikking en bieden we tevens maatwerk aan.

Hoe we zijn ontstaan

SBN is een professioneel matchmakingconcept bedacht, opgestart en uitgevoerd door (sport)marketingbureau Axitect. In 2019 werden we na een projectoproep door Sport Vlaanderen gekozen als matchmaker sport en bedrijven. Vanaf dat moment hebben we Sports Businesss Network uitgebouwd.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x