phone +32 475 70 24 71

Partnerships

SBN heeft een energieke toolset waarmee u uw bedrijf en uw aanbod in de kijker kan zetten bij sportieve spelers zoals sportclubs, -federaties, -diensten, -organisaties en -infrastructuren. Ontdek onze powerful partnerships!

SBN-Academykeyboard_arrow_down

Webinars | Tweewekelijks organiseert SBN een webinar gericht naar actoren in sport of business rond duurzame en innovatieve onderlinge samenwerkingen. We zijn nieuwsgierig naar uw aanbod en/of promotie en denken graag actief na hoe we dit kunnen integreren in onze webinars. Van visual, over thema, tot activatie.

Opleidingen | SBN is ook organisator van hands-on opleidingen in matchmaking. Samen bekijken we of uw producten en/of diensten een authentieke plek kunnen krijgen in onze opleidingen. We zijn ervan overtuigd dat we zowel elkaar, als onze deelnemers hiermee versterken.

Heeft u een aanbod dewelke een meerwaarde biedt ?  Dan kunnen we samen bekijken hoe we deze kunnen integreren.

SBN-Advertisingkeyboard_arrow_down

Nieuwsbrieven | Onze nieuwsbrieven zijn een frisse mix van eigen inhoud en partnercontent, zo krijgt u de mogelijkheid om uw boodschap rechtstreeks over te brengen naar uw gedroomde doelgroep. We hebben enkele standaardformules uitgewerkt, maar stippelen minstens even graag een samenwerking op maat uit. Informeer naar de mogelijkheden voor promo met punch!

Website | Adverteren bij iedereen met een kloppend hart voor sport? Het is ook mogelijk via onze website. Van kleine visuals, tot uitgesponnen product pages: SBN luistert naar uw vraag en schuift een passende webpromotie naar voren.

SBN-Netwerkeventskeyboard_arrow_down

Online aanwezigheid is een must, maar ook offline contacten uitbouwen, blijft van tel om prospecten te bereiken en nieuwe klanten te werven. Onze netwerkevents bieden de mogelijkheid om uw expertise interactief te betrekken. Denk onder meer aan vermelding in nieuwsbrieven, save-the-dates en uitnodigingen, een eventstand en een passage in de presentatie. Klaar om next level te netwerken? SBN maakt het mogelijk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x