phone +32 475 70 24 71

EetSportief

Een sportcatering coachingstraject dat er is voor elke sportclub

Een sportcatering coachingstraject

Uw sportclub kreeg al vragen van ouders of jongvolwassenen om een gezonder aanbod in de sportkantine te serveren? Maar jullie weten niet goed, hoe eraan te beginnen? 

De juiste energie op het juiste moment

Duursporters, sportende tieners en elkeen die op intensief sport heeft de hele dag door veel energie nodig. Op wedstrijddagen zelfs nog meer. 

Het Eet Sportief aanbod is afgestemd op wat uw sportende leden lekker vinden en nodig hebben om goed te kunnen presteren. Vol goede voedingsstoffen voor langdurige energie. Via toogverkoop en automatenverkoop krijgen sporters de juiste energie op het juiste moment.

Met ons Eet Sportief sportcateringconcept sturen wij uw sporters na elke pauze weer vol energie aan het werk. Ze genieten van hun break en verkleinen tegelijkertijd het risico op lichamelijke klachten, blessures of ziekte, terwijl hun prestatie optimaliseert.

Sportcatering: een aantrekkelijk, gezond en betaalbaar aanbod

De sportkantine is een plek waar men oplaadt, ontmoet en bijpraat. En natuurlijk eet en drinkt.

Een gezellige cafetaria, bar of sportkantine draagt bij aan het werkplezier van uw medewerkers en vrijwilligers. Net als onweerstaanbare sportcatering.

Een aanbod met een juiste balans tussen soepen, salades, broodjes, fruit en zuivel enerzijds, en warme, hartige snacks en zoete lekkernijen anderzijds. Rekening houdend met lokale voorkeuren en speciale momenten. En waar mogelijk ter plekke bereid en smakelijk gepresenteerd. 

Bij Eet Sportief geldt dat gezond en verantwoord eten ook lekker en betaalbaar eten is.

Het aantrekkelijke assortiment dat wij voorstellen houdt sporters en supporters in uw club en geeft ze de energie om goed te presteren. Wij inspireren u op basis van de voedingsaanbevelingen met een aanbod met zoveel mogelijk voorkeurs- en middenwegproducten: geweldige wraps, frisse salades, vers belegde, met groente verrijkte broodjes, fruit, zuivel en overheerlijke soepen.

In lijn met onze missie ‘samen voor een gezonder aanbod’ adviseren en begeleiden wij uw sportclub in hoe aan de slag te gaan met de invoering van sportcatering.

Gaat u ook voor goud?

Dan kiest u om op termijn te evolueren naar een cateringaanbod en automaatinhoud met minimaal 80% betere keuzes en maximaal 20% uitzonderingen. Met een gouden kantine zet u bovendien een goede stap in de richting van een gezonde sportclub.

Wij adviseren u graag en begeleiden uw sportclub bij deze transitie op maat.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x